Luovan Nuorisoseura

ns3_small.jpg

Nuorisoseura on iso, komea rakennus 3-tien varressa, Luovan keskustassa 8km päässä Kurikan keskustasta.

Lämmitysjärjestelmä uusittiin 2013-2014, salia lämmittää kaksi ilmalämpöpumppua ja viilentää kesäisin/tarvittaessa ja kellariin kiinteistön lämmitykseen Ilma-vesilämpöpumppu, jolla öljy apuna kovilla -20*pakkasilla. Lämmityskulut on saatu puolitettua tehtyjen toimenpiteiden ansiosta.

2014-15 uusittiin keittiö.

Talonmiehen asunto remontoitiin 2015 ja siellä on vuokralaiset.

2016 on vuorossa ulkovuorauksen ja katon uusiminen sekä muutoksia piha-alueella ja sisällä.

Nuorisoseuran tiloissa on mahtavat puitteet järjestää häitä, syntymäpäiviä, pikkujouluja ja muita juhlia. Nuorisoseuran tiloissa toimii kudontapiiri, pelataan bocciaa sekä lentopalloa pelaa Ukkojumppalaiset ja toinen ryhmä. Mietaan Molskiksen nuoret painijat säilyttävät painimattoja seuralla ja toiminta yritetään käynnistää talven 2016 kuluessa. Seurakunnan järjestämä sählyryhmä käy pelaamassa ja 4H-kerho pitää kerhoiltaa kerran viikossa, 2016 kesälomiin asti. Kurikan Vesaiset aloittaa toiminnan talven 2016 kuluessa.

LNS järjestää myös romunkeräystä, metalliromun voi tuoda pihassa olevaan siirtolavaan, joka on paikalla koko ajan. Tuotto menee seuran tilojen ja toimintojen kehittämiseen.

LNS tekee tiivistä yhteistyötä harrastajateatteri Synkyn kanssa. Ensimmäinen näytelmä oli talvella 2014 "Loma maatilalla all inclusive". Näytelmää kävi katsomassa yli 1000 henkeä. Seuraavat näytelmät jo esitetty seuralla, "Onnenloukku", "Gabriel tule takaisin" ja ensi illan 6.2.2016 saa "Anna". Lippuja saa Synkyltä.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tiloja häiden ym. juhlien pitoa varten, ota yhteyttä LNS-varausnumeroon 040 544 2652